Creare site web

Vrei să ai un site web care să te facă să strălucești pe internet? Alege serviciul nostru de creare site web și lasă-ne să transformăm visurile tale în realitate!
Indiferent dacă vrei să îți promovezi afacerea, să îți faci cunoscut brandul sau să îți împărtășești pasiunile cu lumea, noi suntem aici să te ajutăm. Echipa noastră de experți în web design și dezvoltare îți va oferi soluții personalizate, adaptate nevoilor tale și ale publicului tău țintă.

Noi știm că nu e ușor să îți construiești un site web de la zero, dar noi suntem aici să îți luăm acest stres de pe umeri. Cu experiența noastră vastă în crearea site-urilor web, îți garantăm că vei avea un site profesional, optimizat SEO și adaptat pentru toate dispozitivele.

Tipuri de Site Web

01

Landing Page

Un site web de tipul landing page este un site simplu, format dintr-o singură pagină, care are scopul de a atrage atenția vizitatorilor și de a-i convinge să ia o acțiune specifică, cum ar fi să completeze un formular, să cumpere un produs sau să se înscrie la un eveniment.

Acest tip de creare site web este important pentru că poate fi foarte eficient în conversie, adică în transformarea vizitatorilor în clienți sau în acțiunea dorită. Prin intermediul designului și al conținutului bine structurat și persuasiv, crearea unui site web de tip landing page poate genera încredere și poate motiva utilizatorii să ia o decizie rapidă și informată.

02

Site Web de prezentare

Un site web de prezentare este un website creat pentru a promova o afacere. Acesta poate fi comparat cu o broșură digitală care își prezintă compania și serviciile într-un mod interactiv. Un astfel de site este important deoarece oferă o prezență online profesională, ajutând la atragerea de noi clienți și la consolidarea relației cu cei existenți.

Prin intermediul acestui tip de creare site web, compania ta poate fi accesată de oriunde și oricând, ajutând astfel la creșterea vizibilității brandului. De asemenea, crearea unui site web de prezentare poate fi personalizata în funcție de necesitățile și obiectivele companiei, oferind astfel o platformă flexibilă și scalabilă pentru creșterea afacerii tale.

03

Magazin online

Crearea unui site web de tipul e-commerce reprezintă construirea unei platforme online special creată pentru a vinde produse prin intermediul internetului. Folosind acest tip de site, poți să vinzi orice produs îți dorești, de la haine și bijuterii, la electronice și echipamente sportive.

Un mare avantaj al acestui tip de creare site web este faptul că îți permite să îți extinzi afacerea și să ajungi la un public mult mai larg decât în cazul vânzărilor tradiționale si poți să îți îmbunătățești relația cu clienții tăi, oferindu-le posibilitatea de a comanda produsele direct de pe site și de a primi feedback instantaneu cu privire la stocul disponibil.

Preturi Creare Site Web

Designing UI UX Webpage@4x

Design si UX

Atunci cand vine vorba de creare site web, designul si experienta utilizatorului (UX) sunt esentiale pentru a face o impresie puternica si de durata asupra vizitatorilor. Designul site-ului web include toate aspectele vizuale, de la aspectul general al site-ului si alegerea culorilor pana la grafica si imagini. Acesta poate influenta modul in care vizitatorii percep si interactioneaza cu site-ul si este vital pentru a transmite cu succes mesajul dorit.
Experienta utilizatorului este importanta pentru crearea unui site web eficient. Aceasta se refera la modul in care utilizatorii navigheaza pe site, cum interactioneaza cu conținutul și funcționalitatile si cum reacționează la diferite elemente ale site-ului. Un UX bun poate determina utilizatorii sa petreaca mai mult timp pe site, sa se intoarca in viitor si sa interactioneze in continuare cu brand-ul sau compania.

Crearea unui design personalizat

Pentru ca site-ul web sa transmita mesajul si imaginea brandului dvs, crearea unui design personalizat este esentiala. Noi ne vom asigura ca alegem fonturile si culorile potrivite care sa se potriveasca cu imaginea brandului si sa creeze o atmosfera coerenta. Vom crea un design unic si memorabil care sa se evidentieze fata de concurenta si sa atraga atentia utilizatorilor. In plus, vom integra elementele de branding, cum ar fi logo-ul, pentru a crea o imagine puternica si recognoscibila a brandului.

Crearea site-ului web pentru un UX cat mai bun

Experienta utilizator este cruciala pentru succesul unui site web si noi suntem aici sa ne asiguram ca aveti site-ul optimizat pentru o experienta cat mai buna pentru utilizatori. Vom crea un site web usor de navigat, cu pagini rapide si responsive, care sa se incarce rapid si sa functioneze fara probleme. Vom adauga functii de cautare si filtrare pentru a facilita navigarea pe site si pentru a ajuta utilizatorii sa gaseasca mai usor ceea ce cauta.

Testarea si optimizarea continua a UX

Nu ne oprim doar la crearea unui site web functional si estetic, ci ne asiguram ca acesta ofera o experienta cat mai buna pentru utilizatori. Vom colecta feedback-ul utilizatorilor si vom analiza datele pentru a identifica punctele slabe ale site-ului si pentru a gasi solutii de imbunatatire. Vom implementa imbunatatiri continue pentru a optimiza experienta utilizator si pentru a ne asigura ca site-ul ramane relevant si competitiv in industrie.

Funcționalități și integrări

Integrare cu rețelele de socializare

Pe langa serviciul de creare site web, pentru a îmbunătăți vizibilitatea site-ului și pentru a-i permite utilizatorilor să vă distribuie conținutul pe social media, integrarea cu rețelele de socializare este o necesitate. Aceasta implică adăugarea butoanelor de share pe social media și integrarea fluxurilor de social media pe site. De asemenea, puteți adăuga paginile de profil de social media pe site, ceea ce vă poate crește interacțiunile și angajamentul utilizatorilor cu brandul.

Creare site web

Integrare cu instrumente de analiză și urmărire

Pentru a vă monitoriza performanța site-ului și pentru a lua decizii în cunoștință de cauză, integrarea cu instrumente de analiză și urmărire poate fi esențială. Aceasta implică adăugarea codului de urmărire Google Analytics și integrarea cu instrumente de urmărire precum Hotjar sau Crazy Egg. De asemenea, puteți adăuga opțiuni de analiză și raportare pentru site, ceea ce vă permite să monitorizați în detaliu traficul și comportamentul utilizatorilor.

Integrare cu platforme terțe de email marketing

Integrarea cu platforme terțe de email marketing poate fi de asemenea importantă pentru crearea site-ului web. Aceasta implică adăugarea formularului de înscriere pentru newsletter și integrarea cu platforme de email marketing precum Mailchimp sau Constant Contact. De asemenea, puteți adăuga opțiuni de gestionare a listei de abonați pentru a monitoriza cu precizie interacțiunile și angajamentul cu publicul.

Preturi servicii copywriting

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de copywriting pentru un site, sunteți în locul potrivit. Vă oferim opțiunea de a alege între două variante: puteți să ne furnizați textele, iar noi le vom încorpora în site-ul dumneavoastra, sau puteți să ne lăsați pe noi să vă scriem textele.
Dacă decideți să ne furnizați textele, atunci vă puteți bucura de prețurile noastre standard pentru creare site web. Dacă doriți să folosim serviciile noastre de copywriting, vă rugăm să rețineți că aceasta implică costuri suplimentare. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, puteți fi sigur că veți primi textele de cea mai înaltă calitate, adaptate la nevoile și obiectivele dvs. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre de copywriting, vă rugăm să ne contactați.

Preturi elemente aditionale
Creare Site Web

1 pagina pe site 99€
Integrare cu platforme terțe de email marketing 49€
Harta Google Maps 9€
Integrare cu rețelele de socializare 19€
1 limba pe site 99€/pagina
Integrare cu instrumente de analiză și urmărire 49€
404 redirectionare 19€
Photo Sourcing
– Stock 5€/poza
– Platita 9€/poza
– Generata 19€/poza
– Animatie lottie 29€/animatie